Ostade A'dam

Theaterworkshop: Nieuwe buren (8-12 jaar)

De amsterdamse jeugdteJAterschool

Jeugd

Wij krijgen nieuwe buren! Er kwam een hele grote bus aanrijden en daar kwam van alles uit. De raarste dingen hebben ze meegenomen. De buren zelf hebben we nog niet gezien. Maar iedereen uit de straat heeft al een idee over hoe ze eruit zien. Vannacht heb ik over ze gedroomd! Het was een hele gekke droom, het ging zo...

De amsterdamse jeugdteJAterschool (ajts) is een school waar kinderen en jongeren zich kunnen oriënteren op het kunstvakonderwijs. De ajts is een artistiek ambitieuze, professionele, multidisciplinaire jeugdtheaterschool waar individueel onderwijs gegeven wordt en waar ontwikkeling en nieuwsgierigheid centraal staan.

Duur: 2 uur

Website ajts
Facebook ajts 

-----
Sprookjes in de Krokus is een jeugdfestival in de voorjaarsvakantie met betoverend theater, film, feestjes en workshops. Vol spannende verhalen, grappige en swingende theatervoorstellingen, mooie films en creatieve workshops. Voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar. Sprookjes in de Krokus vindt plaats van zondag 25 februari t/m zondag 4 maart 2018 en is een initiatief van Ostade A'dam i.s.m. Rialto en OBA.