Ostade A'dam

Foto: Edward Janssens

De Betovering van Atlantis (3+)

Pianoduo Scholtes & Janssens

Jeugd

Een bijzonder interview met Koningin Ynemma, de laatst overgebleven heerser van het verdwenen en mythische Atlantis, onthult een ontroerend verhaal dat nooit eerder verteld is. Een in twee koninkrijken verdeeld land is verbonden met elkaar door de immense kracht van liefde tussen Koningin Ynemma's dochter, Prinses Enhaym, en Prins Talliveyn. Een sluwe tovenares, die doet alsof ze een goede vriendin van de Koningin is, houdt haar gemene plannen jarenlang geheim, totdat ze eindelijk besluit om haar ware aard te laten zien. Dit brengt bloedstollende gevolgen met zich mee: een adembenemend duel dat het bestaan van heel Atlantis in gevaar brengt. En magie, veel magie. Waar komt dat vandaan? En naar waar is alle tovenarij uiteindelijk verdwenen?

Kleurrijke en sprookjesachtige muziek en tekst van de opkomende Poolse componist Maciej Granat nemen jong en oud mee naar de betoverende wereld van Atlantis. Met achter de vleugel Pianoduo Scholtes & Janssens en op het podium vertelster Tamar Niamut.

De Betovering van Atlantis gaat op zondag 8 oktober in première in Ostade A'dam en maakt onderdeel uit van het Pianoduo Festival Amsterdam!

Muziek, tekst: Maciej Granat
Uitvoering: Tamar Niamut (verteller), Pianoduo Scholtes & Janssens
De Betovering van Atlantis is onderdeel van het Pianoduo Festival Amsterdam

Duur: 35 min.

Website Pianoduo Festival Amsterdam
Website Pianoduo Scholtes & Janssens
Facebook Pianoduo Scholtes & Janssens
Website Tamar Niamut