Ostade A'dam

Samen alleen (Fringe Festival)

Korte Stilte

Theater

Samen alleen is te zien in het kader van het Amsterdam Fringe Festival.
Let op! Tickets zijn alleen verkrijgbaar via de website van het Fringe Festival.

--------
Bewegingstheater over horen en gezien zijn

Ik wil van mijn moment jouw moment maken. Zodat wij hier even samen kunnen zijn. Jij en ik met elkaar, temidden van de drukte, van de tijd. Volledig in stilte bestaan we naast elkaar. Dit is een liefdesverklaring. Aan de taal – de woorden, aan de zinnen die mijn mond uit rollen. Aan de stad en de lichamen die haar vullen met verhalen. Wij zijn samen. Samen alleen.

Dit fysieke luisterspel grijpt de tijd even vast en vertraagt haar langzaam. De ruimte tussen toeschouwer en speler die eerder grijs leek te zijn, stroomt langzaam vol kleuren en geuren die een nieuw landschap bieden om in plaats te nemen. We staan middenin de wereld en de wereld staat middenin ons.

Samen alleen is een theatervoorstelling waarin het vermogen om te luisteren op de proef wordt gesteld en verhalen de ruimte krijgen zich te manifesteren in de lichamen van vier jonge spelers.

Regie, tekst: Simon Akkerman, Melissa Knollenburg
Spel: Ingeborg Geenen, Manon Lewin, Tessa van der Linden, Aiken Somberg
Grafische vormgeving, teaser: Guillaume Versteeg / G3b Studios
Kostuums: Lea Lucker
Met dank aan: Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Duur: 50 min.
Tickets: € 11,50

Website Korte Stilte
Facebook Korte Stilte
Instagram Korte Stilte

--------
Het Amsterdam Fringe Festival is een ongeselecteerd, ongetemd en ongejureerd festival: een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Met 11 dagen lang 80 verschillende voorstellingen op meer dan 40 verschillende locaties.
Voor de Fringe is Amsterdam een stad die pas opbloeit bij kunstlicht. Een stad die ontwaakt bij schemering, een stad die gonst en broeit en die muzikanten, straatartiesten, theatermakers, goochelaars, slangenbezweerders, nerd-chique brainiacs, decorbouwers en post-avantgardisten aantrekt als een reusachtige magneet.

De 12de editie van dit festival vol verrassing vindt plaats van donderdag 7 t/m zondag 17 september 2017.