Ostade A'dam

Solid in da House

Solid Ground Movement

Dans(theater)

Hiphop is een levensstijl

Solid Ground Movement sluit het jaar in stijl af met Solid in da House. De talenten van deze eerste hiphopschool van Amsterdam verenigen zich in een mooie eindvoorstelling, waarmee je knus en warm de kerst in kan gaan!

Deze avond performen de dansers van Solid Ground Movement in Ostade A'dam. Danseres en theatermaakster Donna Chittick presenteert Donna Urban Art. Na haar artistiek, hoogwaardige performance draagt zij het podium over aan niemand minder dan dansersduet Fractal. Het indrukwekkende duo, Robert Thomas Villedieu en Zino Schat, zet wederom gezamenlijk de schouders onder een verrassend optreden. Ook zal de charmante Michael Wanga meerdere nummers performen op deze feestelijke afsluiting van het jaar. En de kerstgedachte zou niet hetzelfde zijn zonder een held in ons midden, een performer met een hart voor de samenleving: Charlie Duran. Door dans en performing arts in te zetten, wist hij de leerlingen van het Bindelmeercollege te motiveren en hun harten te bewegen tot een persoonlijke en creatieve reis. Passie verbindt en Solid Ground Movement brengt de community graag samen en in beweging. Be there!

Concept, uitvoering: Donna Chittick (Donna Urban Art), Thomas Villedieu, Zino Schat (Fractal), Michael Wanga en Charlie Duran (Helden producties)

Duur: 75 min.

Website Solid Ground Movement
Facebook Solid Ground Movement