Ostade A'dam

Foto: Dorien Grötzinger

Blauwe Billenmonster (familievoorst. v.a. 3)

Het Kleine Theater

Jeugd

Hannie en Pannie zijn al heel lang vriendinnen. Ze hebben gehoord dat er een heel lief monster bestaat: het Blauwe Billen Monster. Hij komt alleen tevoorschijn bij halfvolle maan en als er duizend sterren aan de hemel staan. Deze nacht is het zover. Hannie en Pannie hebben alles goed voorbereid, ze hoeven alleen nog maar te wachten en mogen natuurlijk niet in slaap vallen!

Het Kleine Theater is het jeugdhuisgezelschap van Ostade A'dam. Anke Engels en Vimala Nijenhuis maken op de meest ambachtelijke manier theater. Zonder veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Verhalen, vaak sprookjes, waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet eng zijn voor de kleinste maar ook zeker niet saai voor de oudste. Vrolijke, muzikale, poëtische familievoorstellingen (3+) gebaseerd op een sprookje of een ander mooi verhaal. En uiteindelijk leeft iedereen nog lang en gelukkig...

Concept: Nadja Hüpscher en Anke Engels
Spel: Anke Engels en Vimala Nijenhuis
Regie: Mischa Ardon
Geluidsontwerp: Richard Hakkenes

Duur: 40 minuten

Website Het Kleine Theater
Facebook Het Kleine Theater

-----
Sprookjes in de Krokus is een jeugdfestival in de voorjaarsvakantie met betoverend theater, film, feestjes en workshops. Vol spannende verhalen, grappige en swingende theatervoorstellingen, mooie films en creatieve workshops. Voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar. Sprookjes in de Krokus vindt plaats van maandag 26 februari t/m zondag 4 maart 2018 en is een initiatief van Ostade A'dam i.s.m. Rialto en OBA.