Ostade A'dam

Ticketinfo

Bestellen

Tickets voor Ostade A'dam zijn online verkrijgbaar.

1. Klik bij de betreffende voorstelling op de knop 'tickets'.
2. Login of registreer om een persoonlijke account aan te maken. Kijk hieronder waarom een account nodig is.
3. Selecteer de gewenste tickets en klik op 'Bestellen'.
4. Controleer je tickets in de winkelwagen en voeg indien gewenst meer tickets toe. Klik vervolgens opnieuw op 'Bestellen'. Let op! We werken met timeslots. Je hebt 50 min. om de bestelling af te ronden en te betalen, anders gaan je tickets verloren.
5. Selecteer je betaalwijze en klik op 'Klik hier om af te rekenen'. Houd er rekening mee dat bij betaling met creditcard 0,03% transactiekosten per transactie in rekening worden gebracht.
7. Je wordt doorgeschakeld naar betaalsysteem Buckaroo. Selecteer je bank en rond je betaling af door op 'verder'te klikken. 
8. Je ontvangt je e-ticket(s) per e-mail. 
9. Print je e-ticket(s) op wit papier en neem deze mee naar het theater. Indien je geen mogelijkheid hebt om te printen kunnen de tickets aan de kassa worden uitgedraaid. Zorg er dan wel voor dat je uiterlijk 20 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent.

Betalen kan met iDEAL en met creditcard. Gekochte kaarten blijven geldig tot aanvang van de voorstelling. Wel raden wij aan uiterlijk 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. 

Wij sturen een bevestiging van de bestelling naar het in je account vermelde e-mailadres. Je ontvangt deze mail binnen enkele minuten. Komt deze niet binnen, controleer dan de spambox.

Waarom een account:
- Ostade A'dam maakt gebruik van persoonlijke accounts, wat het bestellen eenvoudiger en sneller maakt. Na één keer je gegevens in te vullen bij het aanmaken van een account wordt het vervolgens automatisch bewaard.
- Je gegevens worden uiteraard beschermd en vertrouwelijk behandeld. Zonder toestemming versturen we geen nieuwsbrieven. Je kan je aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief bij het aanmaken/wijzigen van je account of via de homepage van de website.
- Bij afgelastingen of wijzigingen in aanvangstijden kunnen we gemakkelijk contact opnemen.
- Het beperkt de no show. Hierdoor hebben wij beter inzicht in het aantal beschikbare stoelen en kunnen we bezoekers hier beter over informeren. Dus geen lege stoelen in de zaal en geen teleurgestelde gezichten aan de kassa.

We Are Public-tickets zijn online te reserveren en alleen geldig in combinatie met een Public-pas. Een Public-ticket moet uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de voorstelling opgehaald worden bij de kassa, anders vervalt je ticket. Aan de kassa kan ook je Public-pas gescand worden.

Tickets zijn niet geplaceerd. Deuren gaan enkele minuten voor aanvang open. Restitutie van reeds gekochte tickets is niet mogelijk. Na aanvang geen toegang.

Voor vragen of informatie zijn wij bereikbaar op T. 020 671 24 17.

Prijzen

Tenzij anders vermeld bij de voorstelling hanteren wij de volgende ticketprijzen:

Voorstellingen
Regulier € 15,00
CJP / Student / Stadspas / 65+ € 13,00*

Muziek
Regulier € 17,50 
CJP / Student / Stadspas / 65+ € 15,00*

Jeugd
Jeugd t/m 17 jaar: € 6,50
Jeugd t/m 17 jaar reductietarief Stadspas / CJP / NSO / Kinderfeestjes**: € 5,00
Volwassen € 8,50

* Reductie voor volwassenen op vertoon van een geldige CJP-pas, collegekaart, OV-studentenkaart, Stadspas of 65+ met legitimatie. Houd de kortingskaart bij het binnengaan van de zaal bij de hand. 
** Reductie voor jeugd op vertoon van een geldige Stadspas en tevens voor NSO’s, kinderdagverblijven, crèches en kinderfeestjes. Voor het reserveren van kinderfeestjes graag bellen op T. 020 671 24 17.

Bij Ostade A’dam is het mogelijk om contant, met PIN en met creditcard (alleen online) te betalen. Ook de Podium Cadeaukaart kun je bij ons inleveren, zowel online als aan de kassa.

Openingstijden kassa

De kassa opent op voorstellingsdagen 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling. Tickets kunnen op alle voorstellingsdagen gekocht worden. 

Als je verhinderd bent stellen wij het zeer op prijs als je de bestelling bij ons afzegt via e-mail of telefonisch via T. 020 671 24 17.

Programma per e-mail

Wil je maandelijks ons programma ontvangen? Stuur een e-mail en vermeld welke nieuwsbrief je wilt ontvangen:
- nieuwsbrief programma algemeen
- nieuwsbrief jeugd

Zonder toestemming versturen we geen nieuwsbrieven. Je kan je aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief bij het aanmaken/wijzigen van je account of via de homepage van de website.