Ostade A'dam

Adres en route

Adresgegevens

Ostade A’dam
Van Ostadestraat 233d
1073 TN Amsterdam
T. 020 671 24 17
E. info@ostadeadam.nl

Openbaar vervoer

Vanaf station Amsterdam Centraal
(bij het verlaten van het station het linker tramplatform)
tram 4 (halte Van Woustraat/Ceintuurbaan)

Vanaf station Amsterdam Amstel of Amsterdam Sloterdijk
tram 12 (halte Ferdinand Bolstraat/Ceintuurbaan)
vanaf hier ± 10 minuten lopen naar Ostade A'dam

Vanaf station Amsterdam Rai
tram 4 (halte Van Woustraat/Ceintuurbaan)

Vanaf station Amsterdam Muiderpoort
tram 3 (halte Van der Helststraat of Van Woustraat)

Zie voor informatie over het openbaar vervoer in Amsterdam de website van het Gemeentelijk Vervoersbedrijf. U kunt uw route vanaf uw voordeur naar die van het theater bepalen met behulp van 9292.

Auto

Vanaf de Ring A10
Afslag S110 Nieuwe Utrechtseweg. Rechtdoor de Rijnstraat en Van Woustraat volgen tot de kruising met de Van Ostadestraat (vlak voor de kruising met de Ceintuurbaan). Linksaf de Van Ostadestraat in.

Betaald parkeren
Van ma t/m zaterdag van 9.00 tot 24.00 uur. Kosten: € 3,- per uur, een avondkaart (19.00 tot 24.00 uur) kost € 12,-. Houd er rekening mee dat het veel tijd kost om een parkeerplaats te vinden. In de avonduren zijn er meestal vrije parkeerplaatsen in de Albert Cuypstraat, op ongeveer 10 minuten lopen van het theater. Voor meer informatie over parkeren, kijk op de website Parkeren in Stadsdeel Zuid

P+R
P+R staat voor Parkeren en Reizen. In Amsterdam betekent dit dat u uw auto voordelig en snel aan de rand van de stad parkeert (P) en met het openbaar vervoer (OV) naar het centrumgebied reist (R). De P+R parkeerlocaties liggen in de buurt van de rijkswegen A10, A9 en A2. Kijk hier voor meer info.

Maak voor een gedetailleerde routeplanning gebruik van Routenet.